Szklankę majonezu wymieszaj z posiekanymi:
2 ugotowanymi na twardo jajkami,
5 łyżkami grzybów marynowanych,
2 łyżkami korniszonów,
2 łyżkami czerwonej cebuli,
1 łyżką czerwonej marynowanej papryki,
3 łyżkami szczypiorku,
małą białą cebulką.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Jeśli sos będzie za gęsty dodaj łyżkę śmietany 12 %.
2 ugotowanymi na twardo jajkami,
5 łyżkami grzybów marynowanych,
2 łyżkami korniszonów,
2 łyżkami czerwonej cebuli,
1 łyżką czerwonej marynowanej papryki,
3 łyżkami szczypiorku,
małą białą cebulką.
Dopraw do smaku solą i pieprzem. Jeśli sos będzie za gęsty dodaj łyżkę śmietany 12 %.
Komentarze
Prześlij komentarz